Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Воркшопи «Трансфертне ціноутворення» та «Таємниці банківської звітності»

Воркшопи «Трансфертне ціноутворення» та «Таємниці банківської звітності»

18 березня 2024 року студенти та викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін відвідали воркшопи «Трансфертне ціноутворення: одна стаття ПКУ чи окремий напрям світу оподаткування?» та «Таємниці банківської звітності: просто про складне».

Трансфертне ціноутворення - це важлива складова управління фінансами компаній, що мають міжнародну діяльність. Це поняття визначає, як внутрішні підрозділи однієї компанії взаємодіють фінансово з підрозділами в інших країнах. Основна мета трансфертного ціноутворення - забезпечити справедливі ціни на товари, послуги, інтелектуальну власність та інші активи, щоб уникнути подвійного оподаткування та забезпечити ефективну оптимізацію податкових зобов'язань.

Воркшопи з теми трансфертного ціноутворення допомагають учасникам зрозуміти принципи та методи ціноутворення в міжнародному бізнесі. Спікери Олег СЕРВЕТНИК, молодший менеджер податково-юридичного департаменту, та Віталія ПОЛИЦЬКА, молодша менеджерка, ознайомили учасників з особливості ТЦУ в Україні, правовими аспектами, стандартами визначення цін, а також висвітлили ефективні стратегії управління цим процесом. Учасники отримали практичні навички, які можна застосовувати у реальній бізнес-ситуації, що дозволить ефективно оптимізувати фінансові операції в міжнародному контексті.

F1

F2

F3

F4

F5

F6

F7

F8

Таємниці банківської звітності – це ще одна важлива тема, яка привертає увагу фінансових професіоналів. Фінансова звітність банків має свої особливості та вимоги, і розуміння цих аспектів є важливим для керівників, аналітиків та інших учасників фінансового ринку.

Спікер воркшопу з теми таємниць банківської звітності Вікторія АМБАРЧЯН, аналітикиня з досвідом в АТ «ПроКредит Банк» к.е.н., доцентка, ознайомила учасників з основними аспектами банківської звітності, видами та особливостями інформаційного наповнення звітів, техніками аналізу та планування фінансових звітів.  Учасники отримали можливість працювати з реальними фінансовими даними та аналізувати фінансові показники банків.

D2

D3

D4

D5

D7

D8

D9

D10

D11

Уляна ДУДКА,

викладачка спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація