Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Безпечні платежі: ключові аспекти для власників платіжних карток

Безпечні платежі: ключові аспекти для власників платіжних карток

У сучасному цифровому світі безпечність та захист особистих фінансових даних стають все більш актуальними питаннями для кожного користувача. Однією з найважливіших сфер, де це стає критично важливим, є електронні платежі. 18 березня 2024 року у рамках Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) та в рамках тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін студенти та викладачі відвідали вебінар  на тему "Безпечні платежі: ключові аспекти для власників платіжних карток". Ці знання є необхідними для кожної особи, яка користується платіжними картками в Інтернеті.

F1

Вебінар був організований з метою підвищення освіченості користувачів щодо методів безпечних платежів, ідентифікації загроз та запобігання шахрайству в цифровому платіжному середовищі.

Спікер Сергій ГЛОТОВ, керівник управління з протидії шахрайству в платіжних і кредитних операціях ПриватБанку, поділився ключовими аспектами, які варто враховувати кожному власнику платіжних карток.

Під час вебінару було висвітлено найпоширеніші види шахрайства, як захистити свої фінанси від шахраїв, ключові правила платіжної безпеки, які кожен клієнт банку повинен знати, щоб уникнути шахрайства та зберегти свої кошти в безпеці. Акцентовано увагу на необхідності використання безпечних і надійних платіжних систем та платформ. Зокрема, було рекомендовано використовувати багатофакторну аутентифікацію для підтвердження операцій та захисту від несанкціонованого доступу.

Особливу увагу приділили питанням фішингу, телефонному шахрайству, грошової допомоги, шахрайству із «заробітком», ненаданню товару та оренді акаунтів. Експерти розповіли про основні ознаки шахрайських атак і надали практичні поради з того, як виявити та уникнути шахрайства під час онлайн-платежів.

F3

F4

F5

F6

F7

F8

F9

F10

F11

F12

Крім того, було висвітлено питання зберігання і обробки фінансових даних, включаючи використання надійних паролів, оновлення програмного забезпечення та регулярну перевірку стану безпеки платіжних карток.

 

F13

F14

F15

F16

Вебінар став корисним інструментом для учасників, які отримали не лише теоретичні знання, а й практичні поради з покращення безпеки своїх платіжних операцій в інтернеті. Нагадаємо, що знання та використання методів безпечних платежів – це не лише захист ваших фінансів, але й забезпечення спокою та впевненості під час онлайн-покупок та транзакцій.

#ГраНавчанняДобробут,

#GMWUkraine2024, #ProtectYourMoney,

#SecureYourFuture, #GMW2024

 

Уляна ДУДКА,

викладачка спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація