Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Гостьова лекція-дискусія

Гостьова лекція-дискусія

В рамках тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін  19 березня 2024 року викладачем Бурдаш У.Є. для здобувачів освіти  групи ЕкП-11, ОФ-31 проведено гостьову лекцію-дискусію на тему: «Сучасні вимоги ринку праці та управління персоналом» з керівником проєктів управління бізнес-процесами в АТ «Укрпошта» Світланою Кузьменко, яка є випускницею нашого коледжу 2007 року спеціальності «Економіка підприємства».

Метою заходу є ознайомлення та поширення інформації про шляхи успішного професійного зростання випускників нашого коледжу й кар’єрні можливості для сучасної студентської молоді у реальному вимірі. Проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих та перспективних працівників.

Гостя зазначила, що навчання в коледжі дало їй гарний старт у подальшому навчанні, яке продовжила за освітнім ступенем «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності «Економіка підприємства» у НУБіП України. По завершенні навчання розпочала свою кар’єру у ПАТ «Банк Форвард»,  а в даний час працює в АТ «Укрпошта».  

D3

Безумовно, зустрітися із випускницею, яка має вже чималий досвід роботи, для студентів було надзвичайно корисно та цікаво. Тому і не дивно, що розмова вийшла вельми продуктивною, пізнавальною, викликала чимало питань до нашої шановної співрозмовниці. Особлива увага Світлани була акцентована на необхідності володіння достатнім рівнем знань іноземної мови, що може стати додатковим аргументом до успішної кар’єри. Гостя поділилась зі студентами досвідом своєї професійної діяльності, особливостями роботи у цій сфері, відмітила актуальність даного фаху на ринку праці. Розмова надихнула студентів на подальше навчання.

Позитивним моментом лекції-дискусії було саме дискусійне обговорення проблематики, студенти активно задавали запитання й отримували вичерпні відповіді. Під час таких зустрічей тішать розмови про успіхи та досягнення молоді, адже їхній досвід надихає і дає поштовх до постійного вдосконалення, розвитку та прагнення бути кращими.

D1

D2

Випускники є нашим найбільшим надбанням та гордістю, адже підготовка успішних фахівців – це пріоритет роботи всього колективу коледжу.

Уляна Бурдаш,

викладачка циклової комісії

 спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація