Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Міжнародний день безпечного Інтернету 2024

Міжнародний день безпечного Інтернету 2024

6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету", який відзначається вже 21 раз. Мета цього Дня полягає в тому, щоб поширити знання про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед дітей та молоді. Також це є запрошенням для всіх приєднатися до поважного онлайн-спілкування для забезпечення найкращого цифрового досвіду.

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, захисту дітей від шкідливих інформаційних впливів та акцентування уваги на важливості безпечної поведінки в мережі Інтернет, з 5 по 9 лютого 2024 року в коледжі буде проведено ряд інформаційних заходів з питань безпеки в мережі Інтернет для здобувачів освіти та педагогічних працівників.

3

24

Так 6 лютого в групі ФП-21 була проведена виховна година під час якої, студенти поділитися своїми досвідами з безпеки в Інтернеті. Це були історії про те, як вони уникнули онлайн-шахрайства, зберегли свою конфіденційність або врятували свої дані.

Також студенти групи К-41М в рамках дисципліни «Надійність, діагностика та обслуговування КІСМ» взяли участь у вебінарі на тему «Інструменти для виявлення фейків» та обговорили можливості використання запропонованих інструментів у своїй навчальній та практичній діяльності.

Під час проведення конкурсів, диспутів, круглих столів, бесід постійно наголошується, що навички безпеки в Інтернеті не лише забезпечують захист від потенційних небезпек, а й допомагають розвивати критичне мислення, самоконтроль та етичні норми онлайн-поведінки, що є важливими аспектами особистісного та соціального розвитку.

Сергій ШТОГРИН,
викладач спеціальних комп’ютерних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація