Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Зустріч дирекції Бережанського фахового коледжу зі студентами з числа внутрішньо переміщених осіб

Зустріч дирекції Бережанського фахового коледжу зі студентами з числа внутрішньо переміщених осіб

10 жовтня 2023 року в Бережанському фаховому коледжі  відбулася зустріч адміністрації коледжу зі здобувачами освіти, які отримали статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Основна мета зустрічі - вислухати думку студентів, зрозуміти їхні потреби й проблеми та спробувати знайти шляхи поліпшення умов навчання та підтримки.

7

Зустріч провела директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка наголосила на тому, що студентам, які залишили свої домівки через повномасштабне вторгнення росії, важливі спілкування й адаптація у новому місті. Саме тому було проведено анкетування, результати якого допоможуть дізнатися вподобання й побажання здобувачів освіти щодо організації освітнього процесу та дозвілля. Очільниця поінформувала присутніх про всі вимоги освітнього процесу, відповідно до викликів сьогодення та зазначила, що підтримка особистісного становлення та професійної самореалізації студентів – спільне завдання студентів та викладачів.

4

Заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО висловив цілковиту підтримку в навчанні й готовність відкритого спілкування та співпраці. Заступник директора з виховної роботи Галина ПРОЦИК запросила студентів бути активними у студентському житті, брати участь у гуртках художньої самодіяльності та спорті. Окрім цього, зі здобувачами освіти спілкувалися практичний психолог Василь ЛЕЩУК, який зупинився на важливості збереження психічного здоров’я, завідувачі відділень Ірина ТЕРНОВА, Маріанна МИХАЙЛИШИН та Ігор БУНЯК, які, залишивши свої координати, запросили всіх охочих і потребуючих звертатися за допомогою чи підтримкою, а  бухгалтерка коледжу Галина УХМАН провела консультації щодо фінансової грамотності студентів: стипендія, соціальні виплати, студентський квиток, єдиний квиток тощо.

01

23

Члени студентської організації коледжу Марта ОСТРОВСЬКА, Анастасія ГЛУБІШ, Дарина ОСТРОВСЬКА наголосили, що  готові стати друзями та партнерами у будь-який час і у їхньому серці завжди є місце для кожного, хто вимушено покинув свою домівку і знайшов прихисток у нашому місті й коледжі.

У свою чергу студенти також мали можливість адресувати всі важливі для них запитання керівництву коледжу.

На завершення зустрічі директорка побажала присутнім, щоб наша коледжівська спільнота «….була для вас місцем, де ви можете знайти не лише освіту, але й підтримку друзів і партнерів у вашому особистому розвитку. Усе студентство коледжу є вашою родиною, і ми стоїмо разом з вами».

Василь Лещук,
практичний психолог коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація