Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Освіта повинна бути істинною, повною, якісною і міцною… День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

Освіта повинна бути істинною, повною, якісною і міцною… День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

11 жовтня у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбувся День відкритих дверей.

Уже другий рік, на жаль, уся Вкраїна живе в стані війни через повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави. Але незважаючи на війну, проблема вибору закладу освіти для продовження навчання, щоб отримати відповідний освітній ступінь, залишається актуальною.

Вибір майбутньої професії є найголовнішим щодо подальшого життя людини, її ставлення до себе і світу. Саме від цього вибору залежить, як людина почуватиме себе в суспільному житті, як буде реалізовувати свій потенціал та чи отримає справжнє задоволення від своєї діяльності.

День відкритих дверей – це завжди можливість познайомитися з історією закладу освіти, викладацьким колективом, відділеннями та спеціальностями, умовами вступу та навчально-матеріальною базою закладу. Це унікальна можливість для кожного вступника потрапити в іншу атмосферу – перенестись на певний час у майбутнє і познайомитися з тими людьми, які будуть супроводжувати протягом усіх років навчання, підтримувати, допомагати, давати поради. Бережанський фаховий коледж відчиняє свої двері для активної, сміливої та креативної молоді. А ще дає можливість поспілкуватися і дізнатися більше про навчання, життя в гуртожитку, дозвілля. І насамперед – розібратися в усіх тонкощах вступу на обрану спеціальність.

315

Ведучі святкового заходу – Юлія ЛЕЩУК та Артур СЄДАНОВ – гостинно привітали всіх присутніх. Читали поезію Марта ОСТРОВСЬКА і Тетяна КАЧУРОВСЬКА. Переглянувши презентаційний відеоролик, гості змогли ознайомитися з відділеннями, кожною цикловою комісією, а також зі спеціальностями та освітньо-професійними програмами.

22172

Голова Студентської організації коледжу Марта ОСТРОВСЬКА виступила перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками й запросила до слова директорку коледжу, кандидата філологічних наук, доцента, Світлану ПИЛИПИШИН, яка детально розповіла про заклад освіти, наголосивши, що Бережанський фаховий коледж – це відокремлений структурний підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України, провідного сучасного закладу вищої освіти наук про життя, окреслила перспективи навчання випускників коледжу у базовому виші. Світлана Ігорівна окрему увагу приділила і дозвіллю здобувачів освіти поза освітнім процесом. Мала академія наук, наукові гуртки, хореографічний колектив, вокал, спортивні секції – і це ще не повний перелік того, з чим можуть поєднати навчання наші студенти. «Відтак Бережанський фаховий коледж – це місце щасливих студентів, де їх люблять, розуміють, підтримують і мотивують у будь-якій діяльності. Вступайте і ви зможете в цьому переконатися самі», – підсумувала свій виступ очільниця коледжу.

107

Про особливості вступної кампанії гостям розповіла відповідальний секретар приймальної комісії закладу Галина ПАНЬКІВ. Вона поінформувала присутніх про умови вступу на навчання у 2024 році, зробила акцент на необхідних дисциплінах для вступних випробувань, на потрібності написання мотиваційних листів.

2118

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ, викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін, провів з присутніми майстер-клас із написання мотиваційного листа. Наголосив, що якісно написаний мотиваційний лист підвищує шанс потрапити до омріяного закладу освіти в майбутньому. Мотиваційний лист – документ, написаний випускником, в якому він показує, чому він найкращий кандидат у здобувачі освіти, розкриває його сильні сторони.

616199

Усім присутнім в залі наші студенти забезпечили святковий настрій. Прозвучали пісні: «Мить», «Незламна» (у виконанні Анастасії ЮСЬКІВ), «В чистім полі» (Анастасія ГЛУБІШ), «Небо» (сольний дебют у коледжі першокурсниці Вероніки МРУЧОК).

Абітурієнти також мали змогу ознайомитися з навчальними лабораторіями і кабінетами, відвідати як віртуальну, так і реальну екскурсії навчальними корпусами коледжу.

У нашому закладі в той день відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ під назвою – «Ми незламні!». Торти, пироги, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай, лимонад – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували студенти, абітурієнти та їх батьки, викладачі, бережанці та гості нашого міста. Дякуємо їм усім за активність та підтримку!

Майбутні випускники стоять на шляху важкого вибору, мабуть, одного з найважчих у житті – вибору майбутньої професії та відповідного закладу освіти. Але ми віримо, що День відкритих дверей у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» допоможе випускникам гімназій і ліцеїв зробити правильний вибір!

Бажаємо усім випускникам ліцеїв, гімназій успіхів у навчанні та вступу на омріяну спеціальність!

Двері нашого коледжу гостинно відчинені для всіх, хто бажає здобути престижну освіту в державному закладі освіти!

Наталія ПЛЕШ,
провідний фахівець з профорієнтації випускників
 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація