Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

21 лютого 2024 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії І рівня Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж НУБіП України».

Із вересня 2023 року комплексне оцінювання професійної діяльності педагогів здійснюється згідно з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників затвердженого наказом МОН України № 805 від 09.09.2022 року.

2

Згідно з Положенням атестація педагогічних працівників є обов’язковою. Педагог проходить чергову атестацію не менше одного разу на 5 років, крім таких випадків: наявність тимчасової непрацездатності; настання інших обставин, що не залежать від його волі та перешкоджають проходженню ним атестації.

До повноважень атестаційної комісії входить:

  • розгляд документів педагогічних працівників, які атестуються, за потреби перевірка їхньої достовірності;
  • встановлення дотримання вимог пунктів 8, 9 розділу I Положення (обсяг підвищення кваліфікації, освітній рівень та стаж роботи на посаді);
  • оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника з урахуванням його посадових обов’язків і вимог професійного стандарту.

Для належного оцінювання професійних компетентностей педагога атестаційною комісією нашого закладу освіти було прийняте рішення вивчати та аналізувати практичний досвід роботи педагогічних працівників, які атестуються, шляхом відвідування навчальних занять, заходів. Педагогічні працівник підготувати і презентували свої Портфоліо. Зібрані кейси наших педагогів продемонстрували набутий досвід і компетенції,  їхні навички, досягнення та найбільш значимі результати практичної діяльності у міжатестаційний період. Закріплені члени атестаційної комісії проаналізували практичний досвід роботи педагогічних  працівників і надали свої рекомендації.

3128

5715

131091114

Бажаємо не втрачати креативності, здатності до творчості. Прагніть вдосконалення щомиті. Помічайте в собі найкраще! Не приховуйте своїх здібностей і можливостей. Даруйте їх!

Ірина ДМИТРІВ,
методист навчально-методичного кабінету

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація