Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Відкрите практичне заняття з дисципліни «Соціологія»

Відкрите практичне заняття з дисципліни «Соціологія»

Вчити себе самого – благородна справа,
але ще більш благородна – вчити інших.
Марк Твен

10 листопада, в рамках тижня циклової комісії гуманітарних дисциплін, викладачка Ірина КОСТІВ провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Соціологія» на тему «Особистість в системі соціальних зв’язків».

2

На початку заняття проведено бліц-опитування здобувачів освіти, на рівень оволодіння теоретичним матеріалом попередніх тем. Далі заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмета. Різноманітність і доцільність форм роботи на занятті стимулювали критичне мислення у студентів.

134567910

Викладачкою продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити здобувачів освіти, доречне застосування відповідних форм роботи. Під час заняття були використані: мультимедійна презентація до теми, наочний роздатковий матеріал, а також цикл презентації з відповідними практичними завданнями до теми, що дало змогу студентам показати хорошу результативність та високий рівень знань оволодіння новим матеріалом.

В кінці заняття було проведене тестування, за результатом якого присутні дізнались свій тип особистості та ознайомились з його характеристикою.

8

На відкритому практичному занятті були присутні завідувачка навчально-методичної лабораторії Олександра БОЙКО, методистка навчально-методичної лабораторії Ірина ДМИТРІВ, завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина ТЕРНОВА, завідувачка відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки Маріанна МИХАЙЛИШИН, а також викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін Василь ЛЕЩУК та Анна ЮДІНА.

Тема заняття була повністю розкрита, проілюстрована і прокоментована з боку викладачки і здобувачів освіти. Заняття проведене на належному науковому, методичному та організаційному рівні з використанням сучасних технологій викладання, тому захід отримав позитивні відгуки та високу оцінку.

Олександра БОЙКО,
завідувачка навчально-методичної лабораторії,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація