Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
І знову фініш – і злет: відбулися кваліфікаційні іспити здобувачів освіти відділення Економіки та прикладної екології

І знову фініш – і злет: відбулися кваліфікаційні іспити здобувачів освіти відділення Економіки та прикладної екології

Щороку в червні підсумком 3-х або 4-х років навчання студентів Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» за освітньо-професійним ступенем "Фаховий молодший бакалавр" є кваліфікаційні іспит, результати яких для більшості випускників є стартовим майданчиком для подальшого руху в реалізації кар’єри.

На відділенні економіки та прикладної екології 19-23 червня 2023 року відбулися кваліфікаційні іспит зі спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 051 Економіка, 101 Екологія.

Підсумкова атестація здобувачів освіти здійснювалася на підставі оцінки рівня базових професійних знань, умінь та навичок, передбачених освітньою програмою.

11

1013

У вітальному зверненні директорка коледжу кандидатка філологічних наук, доцентка Світлана ПИЛИПИШИН побажала студентам успіхів у реалізації сформованих під час навчання у коледжі компетентностей у подальшій професійній діяльності і запросила випускників продовжити навчання в Національному університеті і біоресурсів природокористування України.

2465

Головами екзаменаційних комісій були науково-педагогічний склад Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме: СКРИПНИК Галина Олексіївна – к.е.н., доцентка кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування; РАДЬКО Віталій Іванович – д.е.н., доцент, професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; НАУМОВСЬКА Олена Іванівна – к.с.-г.н., доцентка, завідувачка кафедри екології агросфери та екологічного контролю Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 101 Екологія, а також БУРШТИНСЬКА Надія Іванівна – начальник Бережанської ДПІ ГУДПС в Тернопільській області спеціальності 071 Облік і оподаткування, ХЛОПАСЬ Михайло Федорович – директор Бережанської міжрайонної виконавчої дирекції Тернопільського обласного відділення ФСС з ТВП спеціальності 051 Економіка.

12

15

Вітаємо випускників коледжу з успішним складанням кваліфікаційного іспиту! Життя готує ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які бажаємо скласти на «відмінно»! Нехай Вам у всьому щастить!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
7814

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація