Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
My Heart Lives in England

My Heart Lives in England

Триває тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін. Сьогодні, 26 жовтня, викладач Світлана КУЦА  провели в групі ОФ-11 заняття-кіноурок на тему: «My Heart Lives in England.»

2

Вивчення іноземної мови є потребою часу. Цей процес складний, зате багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Під час вивчення англійської мови ми знайомимося з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Головним завданням на даний час є зацікавити студентів у вивченні англійської мови, показати їм усі перспективи та переваги. Викладачка гуманітарних дисциплін Світлана КУЦА сприяють та підтримують вивчення англійської мови серед студентів, допомагаючи створити навчальне середовище, в якому здобувачі освіти можуть покращити свої мовні навички. А це важливо для особистого та професійного розвитку. Навички англійської мови відкривають багато можливостей для студентів, зокрема, можливість працювати та навчатися за кордоном, спілкуватися з колегами та фахівцями з інших країн тощо.

910567811

Під час заняття студенти переглядали відео, слухали діалоги та коментарі англійською мовою та вивчали корисну лексику та вислови для подорожей. У ході роботи  юнаки та юнки обговорили свої ідеї та плани мандрівок до Великої Британії. Разом з тим, студенти активно ділилися думками про місця, які вони б хотіли відвідати, створили власні подорожні буклети англійською мовою, описуючи омріяні місця.

4

Заняття-кіноуроки дають студентам можливість вивчати англійську мову в реальних ситуаціях та формувати практичні навички. Участь студентів у таких заходах надає додаткові можливості для комунікативних практичних навичок, роботи в команді, а також розвитку креативності й аналітичного мислення.

Людмила КУЛІБАБА, 
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація