Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі» відбулася у Бережанському фаховому коледжі

ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі» відбулася у Бережанському фаховому коледжі

15 листопада у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку освіти, науки та технологій в Україні та світі». Конференція розпочалася із хвилини мовчання у знак пошани до загиблих воїнів та мирних жителів України внаслідок російсько-української війни.

1

До учасників конференції із вітальним словом звернулася Світлана ПИЛИПИШИН, кандидатка філологічних наук, доцент, директорка ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», яка зазначила, що навіть в умовах війни українські заклади освіти працюють, навчають здобувачів освіти, провадять наукові дослідження. Усім учасникам конференції Світлана Ігорівна побажала цікавих доповідей і виступів з ними, активних дискусій.

 

До виступу на конференції записались доповідачі із такими науковими проблемами:

4

14

АНДРУСЯК Олег ЗМІНИ ВВП ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ.

12

133

ЗДРОК Марія ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ.

NAKONECHNA Victoria EFFICIENCY PROFITABILITY.

5

17

ПАНЬКІВ Галина ПОРІВНЯННЯ ЄМНОСТІ ІОНООБМІННИХ МАТЕРІАЛІВ.

6

15

ІЛЬЧЕНКО Андрій УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРЯМОГО КОМБАЙНУВАННЯ ЗЕРНОВИХ ПОДВІЙНИМ ЗРІЗОМ СТЕБЕЛ.

7

19

ФЛЬОНЦ Ігор РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ ПАЛИВНОЇ СИСТЕМИ ДВЗ В УМОВАХ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР.

8

16

ОБЕРСЬКА Надія ЯК УЗЕЗПЕЧИТИ СЕБЕ ВІД ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕЛЕКТРИКИ.

9

18

ЦІПЛІЦЬКИЙ Володимир ВАЖЛИВІ АСПЕКТИ АЛГОРИТМІЧНОГО МИСЛЕННЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ КОМП'ЮТЕРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ.

2

20

ПИЛИПИШИН Світлана ЯК ЗМІНЮЮТЬСЯ ПРОФЕСІОГРАМИ ПРОФЕСІЙ В УМОВАХ РОБОТИ ПІД ЧАС ВІЙНИ.

10

22

ЛЕЩУК Василь ЛЮДИНА – ІСТОТА РЕЛІГІЙНА. ПСИХОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ.

Під час конференції були розглянуті наукові напрацювання у вигляді тез від науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут», педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України», Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», Відокремленого структурного підрозділу «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України», Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі, Донбаської державної машинобудівної академії, Харківського національного університету внутрішніх справ та Харківського інституту ПрАТ ВНЗ «Міжрегіональна академія управління персоналом».

В обговоренні представлених матеріалів конференції взяли участь завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина ТЕРНОВА, завідувачка відділення комп'ютерної інженерії та електротехніки Маріанна МИХАЙЛИШИН та голови циклових комісій: інженерних та аграрних дисциплін – Наталія ЮРЧИШИН, спеціальних електротехнічних дисциплін – Надія ОБЕРСЬКА, спеціальних економічних дисциплін – Уляна БУРДАШ, фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій – Ольга ЯКИМОВИЧ та завідувач кафедри автомобільного транспорту – Ігор ФЛЬОНЦ, а також завідувач відділу навчально-виробничих практик та професійно-технічної освіти Олег АНДРУСЯК.

За результатами конференції будуть сформовані сертифікати та електронний збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку освіти,  науки та технологій в Україні та світі», які можна буде завантажити в PDF-форматі на сторінці конференції за покликанням: https://akrbati.wixsite.com/konf-batk/arhiv-publikacij.

Дякуємо усім учасникам конференції за продуктивну роботу, за цікаві наукові розвідки. Бажаємо Вам здоров’я, натхнення, невичерпної енергії та подальшої плідної праці.

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація