Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!

Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!

Акція «Зробимо Україну чистою!» – це громадська ініціатива, яка є частиною глобального всесвітнього екологічного руху «Let’s Do It, World!» (letsdoitworld.org), започаткованого в Естонії в 2008 році. До акції вже долучилися 112 країн та 14 мільйонів учасників на волонтерських засадах.

Це наймасовіше громадське весняне прибирання, щорічна  Всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Уже традиційно здобувачі освіти та викладачі нашого коледжу взяли участь в акції  «Зробимо Україну чистою». Адже, якщо ми хочемо жити у чистій та розвиненій європейській країні, необхідно почати з самих себе. Маленький, на перший погляд, вклад кожної людини  дає неймовірні результати. Ми віримо, що такі масштабні проєкти можна робити тільки разом, за підтримки свідомих і небайдужих людей. 

23567891011

Студентів вразила величезна кількість сміття повсюди. Відпочивальники залишали за собою пляшки, одноразовий посуд, консервні банки. Прибиральники кажуть: щоб довкілля було чистим - мало організовувати толоки, насамперед люди мають припинити смітити.

Метою ініціативи є виховання культури дбайливого ставлення до навколишнього середовища через прості спільні дії звичайних громадян. Це спільні  намагання не лише зробити країну чистою один раз в рік, за тиждень до Великодня, а насправді допомогти зрозуміти людям, що їхній життєвий простір, їхня вулиця  залежать від них самих – хоча б уже від готовності донести сміття до урни – насправді це так просто і так важливо. Така активна громадянська позиція учасників, і прогресуючий ритм акції в цілому, говорить про високий рівень громадянської свідомості українців, їх бажанні разом зробити цю країну кращою.

Масштабний всеукраїнський захід не лише сприятиме благоустрою та озелененню країни, він також сприятиме підвищенню рівня екологічної культури населення, виховання молоді в дусі любові та дбайливого ставлення до природи.

Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зробимо спробу вирішення екологічних проблем країни, налагодимо контакт для подальшої реалізації інших спільних проєктів спрямованих на охорону навколишнього природного середовища.

Ми запрошуємо Вас приєднатися до акції.

Викладачі циклової комісії
 природничих дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація