Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ОНЛАЙН-МАРАФОН, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ОНЛАЙН-МАРАФОН, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

В історії нашої нації є чимало кривавих дат, пов`язаних із боротьбою чи трагедіями нашого народу. Однак вісім років тому у наш хронологічний ряд додалися не просто дати, але й цілі періоди: двадцяті числа січня та лютого, що стали датами загибелі Героїв небесної Сотні під час Революції Гідності. 

2

16

Цієї п`ятниці студенти та викладачі ВСП «Бережанський фаховий коледж»взяли участь у спільному онлайн-марафоні Національного університету біоресурсів і природокористування України, присвяченому річниці Героїв Небесної Сотні революції.

123

В ході цього заходу, який професійно та насичено підготувала організаційна команда виховного відділу нашого університету, учасники мали можливість поринути у спогади та дух тих героїчних днів, детальніше пізнали сторінки нашої історії та немов би повернулися   у переживання, жалобу та атмосферу,що переживало ціле наше суспільство в ті часи.

5

Мабуть одним із найемоційніших та найсумніших моментів цього марафону для нас був виступ батька Героя Небесної Сотні, студента нашого навчального закладу Устима Голоднюка. Ми назавжди розділятимемо це горе та біль, віддаючи шану Герою та схиляючи голову у жалобі перед батьками Устима, які мужньо несуть цю втрату життєвим шляхом та бережуть пам'ять про нього для нас, студентів та майбутніх поколінь, зберігаючи його у вихорі історії як Героя та простого хлопця водночас, бо Героями не народжуються, ними стають, і вони ходять поміж нас, з нами працюють, навчаються, живуть.

4158111314

У ці сумні історичні Дні ми щиро вклоняємось перед подвигом та пам'яттю Героїв Революції Гідності, і як обов`язок перед ними сьогодні продовжуємо у їхньому завзятому дусі боротись за вільну європейську Україну, а наші небесні лицарі волі там на висотах молять Бога за Батьківщину та своїм духом наповнюють наші серця у сьогоднішній нелегкій та історичній вирішальній боротьбі за суверенність та безпеку, за мир та свободу, від ворога та окупанта.

7

І ми віримо у нашу перемогу, бо той дух незламний, а Герої Небесної Сотні та полеглі захисники України є цьому історичним доказом.

Віталій СКАСКІВ,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація