Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТРИМАЄ ОСВІТЯНСЬКИЙ СТРІЙ І ЗУСТРІЧАЄ АБІТУРІЄНТІВ НА 2023 РІК

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТРИМАЄ ОСВІТЯНСЬКИЙ СТРІЙ І ЗУСТРІЧАЄ АБІТУРІЄНТІВ НА 2023 РІК

Не вибирай професію заради грошей.
Професію треба вибирати, як дружину, з кохання та через гроші…  
(Дж. Х’юстон)

Головним чинником успіху життя людини, її ставлення до себе і світу є вибір майбутньої професії. Вибір професії – це дуже важливий момент. Від нього залежить те, як людина почуватиме себе в суспільному житті, як буде реалізовувати свій потенціал та чи отримає справжнє задоволення від своєї діяльності. Перш за все треба обирати фах до душі, а не керуватися видимою, подекуди невиправданою, престижністю.

На території України, на жаль, вже дев’ятий місяць триває повномасштабна війна з російською федерацією. Жахіття війни застали зненацька кожного з нас, вони внесли неабиякі корективи в життя українців. Інша реальність настала не лише для кожного українця, кожної сім’ї чи кожного міста, а й для кожного закладу освіти, і Бережанський фаховий коледж – також не виняток. Порівняно із тими процесами, які відбуваються в освіті зазвичай, цьогоріч усе змінилося та сповільнилося. Чимало здобувачів освіти були змушені переїжджати в іншу область або ж за кордон, щоб вберегти себе та своїх рідних. В умовах цих змін в освітянській галузі актуальною постає проблема забезпечення вільного доступу до знань вступникам з різних регіонів, різним категоріям населення.

10 листопада у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурісв і природокористування України»

відбувся День відкритих дверей, на який завітали майбутні абітурієнти та їх батьки.

1512

4

Юлія Лещук та Назарій Осіян, ведучі свята, гостинно привітали усіх присутніх. Перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка представила наш заклад освіти як один з 11 відокремлених структурних підрозділів НУБіП України, детально розповіла про навчання в ньому, про численні проєкти, які реалізуються педагогічними працівниками та здобувачами освіти, а також про ті перспективи, які чекають випускників, якщо вони виявлять бажання навчатися в нашому університеті. Особливу увагу очільниця коледжу звернула на безперервність освітнього процесу чи то в роки світової коронавірусної пандемії, чи за умов воєнного стану. Відзначила, що, зважаючи на ту кількість молоді, яка прийшла сьогодні на зустріч, можна з упевненістю сказати, що інтерес до коледжу невпинно зростає. Директорка наголосила, що «коледж – це заклад майбутнього, оснащений комп’ютерними навчальними авдиторіями, забезпечений технічною базою, інвентарем для розвитку спорту. Тут діють наукові гуртки, дві секції Малої академії наук (іноземної мови та робототехніки), є чудові керівники художньої самодіяльності, які допомагають студентам розвивати мистецькі здібності. Найкращі здобувачі освіти коледжу неодноразово отримували стипендії Президента України та Верховної Ради України. Все це допомагає студентам здобути високу професійну підготовку та розвивати себе як особистість».

5

Під час виступу відповідального секретаря приймальної комісії Галини ПАНЬКІВ присутні мали можливість ознайомитись із формами здобуття освіти у коледжі, умовами проведення вступних іспитів, інформацією про спеціальності, терміни навчання, робітничі професії, курсову підготовку, документи, які повинні подати бажаючі вступити на навчання до Бережанського фахового коледжу, а також про пільги для студентів та багато іншого.

Цьогоріч нововведенням був мотиваційний лист – документ, написаний випускником, в якому він розповідає про себе, про свої сильні сторони, обґрунтовує причини, чому він вважає себе найкращим кандидатом для вступу на обрану ним спеціальність конкретного закладу освіти.

87

Презентацію та майстер-клас з написання мотиваційного листа представив викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ.

Використовуючи мультимедійну презентацію, відеоматеріали, відеозвернення, демонстрацію технічних досягнень студентів, ми ознайомили гостей з традиціями коледжу, досягненнями учасників освітнього процесу. Усі присутні мали змогу відвідати як віртуальну, так і реальну екскурсії навчальними корпусами коледжу.

110

693

Для піднесеного настрою прозвучали пісні «Лови момент» (у виконанні Ірини Лаби), «Я піду в далекі гори» та «Ми за мир» (Анастасія ГЛУБІШ), «Незламна» (Анастасія ЮСЬКІВ), поезія «Затишне горище» Інелли Огнєвої (у виконанні Марти та Дарини Островських).

Школярі та їхні батьки мали можливість поспілкуватися з дирекцією закладу, студентською організацією та отримати вичерпні відповіді на свої запитання, обговорити усі деталі умов вступу, процесу навчання та студентського життя у коледжі.

1314

Ми переконані, що проведений сьогодні захід у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» – це перша сходинка до того, що вже у вересні наступного року наша родина поповниться новими першокурсниками.

Двері нашого закладу освіти завжди гостинно відкриті для усіх, хто бажає здобути престижну освіту!

 Наталія ПЛЕШ,
провідний фахівець з профорієнтації випускників

                                            

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація