Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ: ВІНШУЄМО ТОБІ, НАШ УНІВЕРСИТЕТЕ, НА ЩАСТЯ, НА ДОБРО, НА ПРОЦВІТАННЯ, НА ЩЕ НЕ ОДНЕ 125-ЛІТТЯ!

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ: ВІНШУЄМО ТОБІ, НАШ УНІВЕРСИТЕТЕ, НА ЩАСТЯ, НА ДОБРО, НА ПРОЦВІТАННЯ, НА ЩЕ НЕ ОДНЕ 125-ЛІТТЯ!

Наш Університете, наші рідні стіни, наша пам'ять віків! Цьогоріч твій день, цьогоріч твій ювілей! Заснований, щоб перетворитися в альма-матер для багатьох талановитих людей, справжніх професіоналів своєї справи. Саме в період війни ТИ святкуєш своє 125-річчя. Сповитий у піксель і броню за цей рік прожив не один десяток життів. Гартований! Згуртований! Величний і безстрашний!

24

Саме цій знаменній події, під гаслом «За честь, за славу, за свободу рідної землі» у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» 20 квітня 2023 року відбувся благодійний творчий звіт колективів художньої самодіяльності. Захід розпочався зі спільного виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті всіх, кого втратила Україна у цій жорстокій війні. Ведучі Василь Лещук (практичний психолог коледжу) та Мар’яна Сулімова (студентка відділення економіки та прикладної екології) подякували тим, хто волонтерить і захищає, лікує і навчає, пече хліб і просуває українську культуру, виборює перемогу і б’ється на полі бою. Захід зібрав шанувальників і прихильників талантів творчих колективів. Надзвичайно зворушливі пісні у виконанні Ірини Лаби (студентки групи Сп-21М), Анастасії Юськів (студентки групи ОФП-11М), Соломії Бабич (студентки групи Сп-11М), Анастасії Глубіш (студентки групи Сп-11М), Артема Шачка (студента групи А-11М), вокального ансамблю «Файнички» (керівник Роман Видиш), які відображають весь спектр почуттів та переживань.

1913152917

Повномасштабна війна змусила багатьох переосмислити чи не кожен аспект у своєму житті. Але пісні у виконанні Христини Гурко (студентки групи ОФП-21М) та дуету Олени Ковальчук та Анастасії Пришляк (студенток групи ОФП-11М) дали зрозуміти, що одне з найважливіших почуттів продовжує рухати наш світ — і це, звісно, кохання.

61031

Події сьогодення змінили нашу молодь, змінили її погляди на життя, змусили мислити по-іншому. Дякуючи нашим братам-полякам за підтримку та допомогу, студенти майстерно презентували польський народний танець «Краков’як» (керівник Христина Антонів). Справжній патріотизм та любов до Батьківщини показали студентський ансамбль народної пісні та зведений хор викладачів та студентів коледжу, виконуючи пісні «Ой у полі криниченька», «Бандуристе, орле сизий», «Вітре буйний».

512

Родзинкою свята став виступ двох поколінь - хореографічна композиція «Лелеки» у виконанні викладачів коледжу. Гучні овації зібрав танець «Гопак» (танцювальний колектив «Насолода», керівник Христина Антонів).

18

Особливого колориту і неповторності заходу додавала виставка декоративно-ужиткового мистецтва, розгорнута у фойє головного корпусу коледжу, на якій були представлені різні жанри народного мистецтва, притаманні нашому краю: вишиті рушники, картини, серветки, ґердани та вироби з дерева. А також представлені результати діяльності студентських гуртків технічної творчості коледжу.

49

Творчий звіт приймала комісія у складі: Ігоря Козловського (методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області), Степана Мацека (методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області), Ірини Лещик (методистки Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області), Світлани Пилипишин (директорки Бережанського фахового коледжу НУБіП України), Олени Мельничук (начальниці відділу культури туризму та релігій Бережанської міської ради), Ірини Мигович (в.о.директора Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани).

3

Ярослав Дрюченко (депутат Тернопільської обласної ради, член наглядової ради коледжу) подякував колективу за роботу та нагородив грамотами Тернопільської обласної ради керівників гуртків Христину Антонів, Романа Видиша та Дмитра Загороднього за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в справі виховання і навчання молоді та з нагоди 125-ї річниці створення Національного університету біоресурсів і природокористування України.

272826

Насамкінець директорка коледжу Світлана Пилипишин наголосила на тому, що все наше життя змінилося, підпорядковуючись воєнному стану. Та попри всі перешкоди, ні на день не припинялася творча робота в коледжі. «Війна мотивує нас до щоденної творчої сповіді перед тими, хто поруч і тими, хто житиме в Україні завтра». Очільниця висловила подяку нашим захисникам за їх титанічні зусилля на фронті, окрім того, подякувала кожному, хто долучився до підтримки захисників донатами, передавши усі зібрані кошти, а саме 14 625 грн волонтерському центру «Бережани». Галина Проців (волонтерка «Квітка», керівник громадської організації «Бережанський майдан») подякувала колективу коледжу за патріотизм і за те, що разом «куємо Перемогу в тилу».

23242532

Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх присутніх, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація. Нація, яка обов’язково дочекається Перемоги. І так само як весною відроджується природа, так і наша країна обов’язково розквітне різними кольорами, а найяскравішими з них будуть блакитний і жовтий.

Галина Процик,
заступниця директора з виховної роботи
7811916142033343536373839404142434445464847515250

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація