Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Зустріч з воїном-захисником

Зустріч з воїном-захисником

З метою виховання у студентів патріотизму, гордості за наших захисників, в студентському гуртожитку відбулася зустріч з воїном-захисником Романом, який брав участь у бойових діях на сході нашої держави та отримав поранення.

23

Запрошений гість не на багато старший за студентів-старшокурсників, а вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах  ділився з студентами спогадами, розповідав що пережив за час, проведений на війні. Роман своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на запитання студентів, гість намагався у до-ступній формі розповісти про життя на    війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило присутніх.

Роман  щиро подякував студентам за те, що вони морально підтримують солдатів своїми листами, коштами та оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

Події, що відбуваються на території України з 24 лютого 2022 року доводять, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Такі заходи дуже важливі для всіх: і для воїнів, і для студентів. Відчувається взаємопідтримка й тепло сердець, що надихають і дають сили боротися далі кожному на своєму фронті. 

Любов Гурко,
вихователь гуртожитку

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація