Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Студентське дозвілля з користю

Студентське дозвілля з користю

Студентські роки… Напевно, найщасливіший час в житті людини. Відчуття щастя, свободи, багато мрій і можливостей.

Запорука успіху – вчитися щодня. Це абсолютно не означає, що крім конспектів вони більше нічого не повинні бачити в своєму житті. Для студента не менш важливим є і дозвілля. Відпочинок студентської молоді вельми відрізняється від дозвілля інших вікових груп, адже крім розваг, вони прагнуть до самопізнання, саморозвитку, самовираження і самореалізації.

16 листопада, в рамках проекту «Дружній простір для дітей і молоді», що реалізується Благодійним Фондом "Посмішка.ЮА", в студентський гуртожиток завітали представниці фонду в Бережанах Софія та Христина. Це вже не перша зустріч дівчат з студентською молоддю. Цього разу вони завітали з вікториною «Що? Де? Коли?».

Інтелектуальне змагання викликало неабиякий інтерес у студентів, в заході взяли учать усі присутні у залі. Даний захід показав, що це не просто інтелектуальна гра, а відмінний спосіб провести час з користю, отримати багато позитивних емоцій та вражень.

23456

7891011

В аудиторії панувала «гаряча» атмосфера у всіх розуміннях цього слова, конкуренція та «мозкова» діяльність морально підігрівали приміщення, а велика кількість учасників – фізично. Проте місця вистачило усім, й після двох годин напруженої, але разом з тим дружньої гри, в залі запанував веселий та святковий настрій, адже захід проводився напередодні Міжнародного Дня студента. З нагоди студентського свята усі присутні у залі отримали невеличкі подарунки, які теж викликали багато позитивних емоцій.  

Студентські роки – це час, коли кожен день несе якесь нове, незвичайне, свіже сприйняття. На жаль, сучасне студентське життя проходить в умовах війни. В регіонах де йдуть бойові дії – неможливе, а в регіонах, де вони не сильні або їх зовсім немає – складне. Через повітряні тривоги під час пар, складно сконцентруватись. Багато студентів знаходяться в рядах ЗСУ або волонтерів, через те, що теж хочуть допомогти рідній країні. Але вони намагаються отримати освіту, як би там не було.

І не біда, навіть якщо вже і не студент - головне, щоб в середині не втратити ту нитку, що пов’язує воєдино студентське братство. 

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація