Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про Майдан та Революцію Гідності від очевидців та учасників

Про Майдан та Революцію Гідності від очевидців та учасників

29 листопада в читальному залі коледжу відбулась зустріч студентів І-ІІІ курсів та викладачів з учасниками Революції Гідності.

9

У вступному слові директорка коледжу Світлана Пилипишин наголосила на необхідності вивчення історії Майдану та Революції Гідності, на гідному пошануванні Героїв Небесної Сотні. Також пані Світлана зазначила, що організована в коледжі зустріч є доброю можливістю «прочитати» сучасну історію через знайомство з людьми, які цю історію творять. Тому й ця зустріч є для того, щоб наживо поспілкуватись, висловити свою думку з приводу подій 10-річної давності, поставити питання до учасників цих подій.

11

104

Галина ПРОЦІВ, голова ГО «Бережанський майдан», активна учасниця Революція Гідності у своєму виступі закцентувала увагу на початку подій, які переросли у Революцію Гідності, розповіла про події та про цікавих людей, що брали участь у цих подіях. Виступаюча закликала бути активними в житті, працювати й навчатися так, щоб бути гідними, вільними, щоб цінувати подвиг майданцівців, а також тих, хто зараз захищає наші кордони й нашу незалежність на фронті.

167

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ, учасник Революції Гідності, розповів про події 10-річної давності в контексті організації студентів закладу вищої освіти з Бережан на Бережанський майдан; згадав про свою участь та участь інших працівників коледжу у цих подіях. Наприкінці виступу закликав студентів аналізувати події з сучасної української історії, адже ми її творимо самі і, значить, будемо відповідальними за все те, що тепер і в майбутньому відбувається і буде відбуватися у нашій вільній, незалежній Україні.

Закінчився захід спільним фото та закликом до студентів займати відповідальну життєву позицію та підтримувати наших захисників!!!

1213

1486
 Василь ЛЕЩУК,
практичний психолог коледжу

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація