Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Година спілкування, присвячена наймолодшим Героям Небесної сотні «Обірвана кулею мрія»

Година спілкування, присвячена наймолодшим Героям Небесної сотні «Обірвана кулею мрія»

Історія кожного народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Події  Євромайдану та Революції Гідності 2013-2014рр. в історії нашого народу є саме такими.  Вони – змінили країну, віддзеркалили силу та відвагу мільйонів. Революція Гідності перетворилася на символ національної єдності, коли люди з різних куточків України об'єдналися на Майдані Незалежності, виражаючи своє рішуче ставлення до власної долі та майбутнього країни. Саме молодь стала рушійною силою цих подій, піднімаючи прапори гідності та виступаючи за свої права та свободу.

За неповернення до пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, за відмову від "багатовекторності" у зовнішньополітичному курсі, утвердження розвитку України як демократичної європейської країни заплачено дуже велику ціну – людські життя. У кожного Героя Небесної сотні своя особлива історія, але об’єднує їх усіх одна мрія - змінити на краще долю своєї країни.

1917

"Обірвана кулею мрія" - саме під такою назвою 22 лютого відбулася година спілкування, у рамках заходів, організованих Відділом культури, туризму та релігій Бережанської міської ради. Даний виховний захід став символом  вдячності та підтримки, мужності та жертовності наймолодших Героїв Небесної Сотні. Студенти, викладачі, представники громадських організацій зібралися у наметі, що неабияк передало атмосферу подій Революції Гідності. Велика кількість учасників відобразила важливість та актуальність пам'яті про молодих героїв для сучасного покоління.

7

2320

4516

6818

91015

111221

Під час години спілкування здобувачі освіти – Дмитро Акуліч, Денис Новіцький, Дмитро Салій, Артур Сєданов, Максим Гавдида, Софія Лугова, Мар`яна Сулімова, Вікторія Сушко, Адріан Ковальчук, Христина  Корпач ділилися спогадами, емоціями та думками про Героїв Небесної сотні.  Кожна розповідь  відкривала нові обличчя, історії сміливості і незламності. Вірші та пісні, які стали символами революції, додали особливої емоційної напруги та єднання усіх присутніх. Глибокий сум з приводу смерті молодих Героїв висловила директорка фахового коледжу Світлана ПИЛИПИШИН.

22

Завершальним етапом заходу стала хвилина мовчання на знак вшанування пам'яті усіх невинно убитих Героїв Небесної сотні, усіх полеглих воїнів, що загинули за світле майбутнє України.

Обірвані кулею мрії не померли, вони живуть у серцях народу як вічне світло, яке осяює шлях до кращого майбутнього.

Галина ЛИННИК,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація