Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

22 вересня відбулося чергове засідання педагогічної ради Бережанського фахового коледжу.

5

Розпочали засідання із зустрічі з гостем, керуючим відділення ПАТ «Державний ощадний банк України», членом ради роботодавців коледжу – Володимиром ЦЕПЛІЦЬКИМ.

2

Далі відповідно до порядку денного Олег КАЛАТАЛО доповів про підсумки Вступної кампанії – 2022. Він закцентував увагу на тому, що цьогорічний набір є трішки кращим, ніж у попередні роки, що дозволило наростити контингент здобувачів освіти; що місця за державним замовленням заповнені у повному обсязі, а також покращився вступ на контрактну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти.

Тому він висловив думку, що вступну кампанію - 2022 можна вважати успішною. Доповідач подякував усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в закладі освіти.

Також тимчасово виконуючий обов’язки директора наголосив на ознайомленні педагогічних працівників з графіком освітнього процесу та з періодами проходження навчальних практик студентами.

Протягом вересня відбулось чимало заходів, в яких взяли участь чи були безпосередніми організаторами студенти і викладачі коледжу, а саме: День Знань; поминальний молебень в честь вшанування пам'яті Січових Стрільців та сучасних Героїв – Захисників України – Дзвони Лисоні; тематичний захід «Україна у війнах: паралелі часу»; перше (організаційне) засідання наукового гуртка «Сучасна бухгалтерія»; виховний захід «Світ професії програміста»; вибори нового активу гуртожитку; лекція «Інформбезпека в умовах війни» за участі дописувача української Вікіпедії Сергія Петрова; благодійний ярмарок під гаслом «Гуртуємось задля ПЕРЕМОГИ!»; відкриті заняття з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка»; тренінг: «Профілактика та психологічна обумовленість домашнього насильства»та студентський форум на тему: «Електрика – запорука комфортного життя».

3

Наступною виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана ЛЕЩИШИН, яка окреслила основні питання атестації педагогічних працівників, нагадавши, що атестація педагогічних працівників може бути черговою або позачерговою. Педагогічний працівник проходить чергову атестацію не менше одного разу на п’ять років, крім випадків, передбачених законодавством, наприклад, коли педагогічні працівники працюють перші п'ять років після закінчення закладу вищої освіти. За результатами атестації визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, присвоюються кваліфікаційні категорії, педагогічні звання, перелік яких затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2015 №1109 «Про затвердження переліку кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічних працівників». Щорічно до 10 жовтня керівники навчальних та інших закладів, працівники яких атестуються, подають до відповідних атестаційних комісій списки педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації, із зазначенням строків проходження підвищення кваліфікації. У цей самий строк до атестаційних комісій подаються заяви педагогічних працівників про позачергову атестацію, про перенесення строку атестації, подання керівника або педагогічної ради закладу про присвоєння працівнику кваліфікаційної категорії, педагогічного звання та у разі зниження ним рівня професійної діяльності.

4

Далі доповідачка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), Положення про порядок та умови здійснення вибору навчальних дисциплін студентами ОПС «Фаховий молодший бакалавр» ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

6

У різному голова профспілкової організації коледжу Людмила БІЛАН наголосила на особливості проходження медичних оглядів педагогічними працівниками.

7

Також головна бухгалтерка Мирослава ГАХОВСЬКА пояснила причини затримки отримання заробітної плати.

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація