Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

21 березня відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.

Традиційно розпочали засідання з відзначення нагородами здобувачів освіти та працівників.

17 березня відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ЗЛАТА ФЕСТ» (Золоті таланти України) у м. Трускавець. Наші хореографічні колективи здобувачів освіти «НАСОЛОДА» та викладачів «ВІЗАВІ» здобули три переможні місця у різних жанрах і вікових категоріях.

23

6

45

Також студентка групи Ср-11 Софія ГУЛЬ взяла участь у конкурсах, де здобула два призові місця:

7

  • Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олександри БУРБЕЛО, Диплом ІІ ступеня у номінації «За кращий прозовий твір»;
  • ІІ етап обласного літературного конкурсу «Акорди творчості», Диплом ІІІ ступеня у номінації «Проза».

Вітаємо наших переможців! Бажаємо здоров’я, миру і нових здобутків!

Відповідно до порядку денного директорка Світлана ПИЛИПИШИН коротко окреслила підсумки діяльності закладу освіти за останній місяць, а також розповіла про завдання на наступний.

Міністерство освіти та науки України оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Виборча кампанія стартувала одразу після опублікування наказу міністра освіти і науки України. Офіційно вибори відбудуться 28 травня 2024 року. В університеті, а також у його ВП і ВСП створено 17 виборчих комісій (по усій структурі). На конференції трудового колективу НУБіП України висунули на посаду ректора єдиного кандидата – Вадима ТКАЧУКА.

89

Розпочалась реєстрація на НМТ з 14 березня. Триватиме вона до 11 квітня. Світлана ПИЛИПИШН наголосила кураторам випускних груп на постійному моніторингу процесу реєстрації їх здобувачів освіти, щоб вони не втратили можливість взяти участь у вступній кампанії 2024 року.

20 березня МОН України опублікувало інформацію щодо державної реєстрації Порядків прийому 2024 року. Вступна кампанія 2024 успішно стартувала.

Протягом місяця проведено різноманітні заходи, в яких взяли участь працівники та студенти коледжу. Березень тішить низкою подій, а саме: тиждень циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій з великою кількістю виїзних занять, гостьових лекцій, брейн-рингів та вікторин; тиждень циклової комісії спеціальних економічних дисциплін також наповнений цікавими заходами; інформаційна година до Всесвітнього дня імунітету; засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області; відзначення річниці від дня народження композитора і поета Володимира ІВАСЮКА; зустрічі випускних груп з адміністрацією коледжу; виховна година «Квантовий стрибок Тараса Шевченка»; виховна година про академічну доброчесність; матчева зустріч між здобувачами освіти з Бережан та ВСП «Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя»; поліцейські-психологи поділилися досвідом з студентами; виховна година, приурочена 65 - річчю створення Бережанського технікуму механізації сільського господарства; участь у регіональному етапі Міжнародної економічної олімпіади; гостьова лекція «БФ «Карітас Бережани»: соціальна робота під час війни»; відкриття лабораторії комп’ютерних систем та мереж; патріотично-літературна година «Сподіваюсь бути почутою…» з нагоди дня народження Ліни КОСТЕНКО; відбулася IV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в умовах воєнного стану»; виховна година до Всесвітнього дня води та ін.

Також Світлана ПИЛИПИШИН нагадала про благодійний концерт «Голосіївська весна», який відбудеться 28 березня.

Цей рік, незважаючи на події в країні, багатий на визначні дати для нашого закладу освіти. 24 березня нам виповнюється 10 років. Керівництво коледжу вирішило провести святкування 17 травня. Урочиста академія відбудеться у змішаному форматі.

Далі завідувач агромеханічного відділення Ігор БУНЯК розповів про роботу колективу відділення щодо вдосконалення навчально-виховної роботи та практичної підготовки здобувачів освіти.  Доповідач окреслив усі напрямки роботи відділення.

10

Агромеханічне відділення складається з кафедри автомобільного транспорту та двох циклових комісій – інженерних та аграрних дисциплін і фізичної та військової підготовки. Ігор БУНЯК проаналізував роботу усіх структур за різними напрямками.

Значення освіти в сучасних умовах науково-технічного прогресу важко переоцінити. Сучасна молодь повинна розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми, виховувати в собі лідерські якості. Зокрема, в час бурхливого розвитку автомобілебудівної галузі потрібні фахівці, здатні після навчання застосовувати теорію та методи динаміки, міцності, стійкості, довговічності, надійності та безпеки машин із широким застосуванням комп’ютерних технологій.

Далі виступили співдоповідачі завідувача агромеханічного відділення.

Завідувач кафедри Ігор ФЛЬОНЦ доповнив попереднього доповідача. Викладачі кафедри взяли участь у розробці тестових завдань ЄДКІ зі спеціальності «Автомобільний транспорт».

11

Голова циклової комісії інженерних та аграрних дисциплін Наталія ЮРЧИШИН розповіла, що викладачі комісії зареєструвались для участі в підготовці та розробці питань ЄДКІ спеціальності «Агроінженерія». Також доповідачка запросила усіх відвідати наш біостаціонар.

12

Голова циклової комісії фізичної та військової підготовки Володимир ГАХОВСЬКИЙ розповів про роботу своєї циклової комісії, наголосивши, що з 25 березня по 8 квітня заплановано проведення Півмісячника фізичної культури і спорту.

13

Заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО окреслив основні проблеми агромеханічного відділення, виділивши проблему кадрового забезпечення.

14

Завідувач відділу навчально-виробничих практик та професійно-технічної освіти Олег АНДРУСЯК доповів про усі види практичної підготовки на відділенні та про роботу і співпрацю зі стейкхолдерами.

Наступна доповідачка, завідувачка навчально-методичної лабораторії, Олександра БОЙКО висунула до обговорення кандидатури претендентів до нагородження золотими та срібними медалями.

15

Олександра БОЙКО запропонувала голосувати «за списком». Шляхом відкритого голосування одноголосно «за» підтримали кандидатури претендентів до нагородження золотими та срібними медалями.

Наступною виступила секретарка педагогічної ради Галина ПАНЬКІВ, яка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаною кількістю годин та кредитів таким викладачам:

  • Миколі ЛЕСЬКІВУ;
  • Уляні ДИНІ;
  • Франі ЧУМАРНІЙ;
  • Мирославу ЯЦИКІВУ;
  • Галині ЛИННИК;
  • Ярославу КАРАСЮ;
  • Михайлу СИНОВЦЮ;
  • ЄВГЕНУ ГОРОТЮ.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за».

16

Далі Галина ПАНЬКІВ як заступник відповідального секретаря приймальної комісії окреслила виклики вступної кампанії 2024. Оскільки Порядки прийому пройшли державну реєстрацією, працівниками приймальної комісії Бережанського ФК НУБіП України були підготовлені Правила прийому на 2024 рік. Тому проведення профорієнтаційної роботи наразі є питанням номер один. Доповідачка запропонувала розглянути педагогічною радою Правила прийому на навчання до Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та Правила прийому на навчання до Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» ОС «Бакалавр».

Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім міцного здоров’я та спокійних вихідних.

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація