Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
ІНФОРМАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ

ІНФОРМАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ

Виховання молодого покоління – це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей, життєвих цінностей, правової культури.

21 жовтня у приміщенні коледжу проведено інформаційно-виховний захід за участі здобувачів освіти перших курсів та представників органів державної влади.

6

З метою профілактики та попередження правопорушень серед неповнолітніх до студентів звернувся старший інспектор СЮП ВП ПП Тернопільського РУ поліції ГУ НП Тернопільської області Ростислав СТЕПАНЧАК. У своєму виступі лейтенант поліції роз’яснив здобувачам їх законні права та обов’язки. Особливу увагу звернув застереженню від вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, проявів агресивної поведінки, порушень громадського порядку, профілактику  шкідливих звичок та  на проведення  корисного  і змістовного дозвілля в позитивному колі друзів. Крім того пан Ростислав наголосив учасникам освітнього процесу виховувати почуття правової самосвідомості, поваги до української держави, конституційних прав і обов’язків кожного громадянина.

5

Як поводити себе із вибухонебезпечними предметами задля збереження власної безпеки, а також належним чином реагувати у разі їх виявлення, пояснив студентам провідний інспектор ВЗНС Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області Володимир ДІДУХ. Вкотре здобувачам освіти був проговорений алгоритм дій при ракетній загрозі: чому важливо негайно йти в укриття під час сигналу "Повітряна тривога", що потрібно мати у своїй тривожній валізці. Також гість ознайомив студентів із закономірностями розвитку і поширення пожежі, основними способами припинення горіння, обов’язками та діями у разі пожежі, типами вогнегасників та особливостями їх експлуатації. Насамкінець інспектор пропагандував не поширювати в соціальних мережах дані про розташування об’єктів критичної інфраструктури або наслідки ракетних атак.

Працівники органів державної влади наголосили: у питаннях особистої безпеки не буває дрібниць!

3124

Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів, студенти отримали корисну інформацію та погодились з тим, що завжди необхідно думати про наслідки своїх дій, про своє майбутнє, своїх близьких, а також про майбутнє нашої держави.

Ірина КОСТІВ,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація