Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Майстер-клас з виготовлення окопних свічок

Майстер-клас з виготовлення окопних свічок "Вогник у серці кожного українця"

Під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи», в рамках відзначення тижня вшанування пам’яті 10-ї річниці Євромайдану та Революції Гідності, здобувачі освіти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» (групи К-21 та ЕкП-11 разом з кураторами Маріанною МИХАЙЛИШИН та Уляною ДУДКОЮ) провели майстер-клас із виготовлення окопних свічок, які будуть передані в зону бойових дій.

Окопні свічки є спеціальними свічками, які використовують в умовах бойових дій, зокрема в окопах, на полі бою. Вони мають деякі характеристики, які роблять їх придатними для використання в таких умовах:

Освітлення: Свічки використовують для освітлення темряви в нічний час, коли це необхідно для спостереження або виконання робіт.

Сигналізація: Окопні свічки можуть використовуватися для надання сигналів або вказівок. Наприклад, різні кольори можуть вказувати на різний результат або напрям.

Маскування: Деякі окопні свічки можуть мати властивості маскування, які допомагають зменшити видимість світла та зменшити ймовірність виявлення під час нічних операцій.

Психологічний ефект: Світло може впливати на психологічний стан бійців. Воно може підняти бойовий дух, покращити видимість та створити відчуття безпеки в умовах обмеженої видимості.

Медичне використання: Свічки також можуть використовуватися в якості джерела світла під час медичних операцій або евакуації поранених в умовах обмеженої доступності електроенергії.

Виготовлення окопних свічок може бути захоплюючою та важливою діяльністю з ключовими мотиваційними аспектами. Ось кілька ідей:

- Підтримка військових: Виготовлення окопних свічок може бути способом виразити свою підтримку для військових та ветеранів. Свічки, які створили, можуть бути використані на пам’ятних заходах або навіть надіслані на передову в якості символу підтримки та вдячності.

- Творчість та самовираження: Виготовлення свічок є творчим процесом, який дозволяє виразити свою унікальність і творчі можливості. Можна експериментувати з кольорами, формами та ароматами, створюючи унікальні свічки, які вражають особистості та ін.

- Благоустрій дому: Виготовлення свічок може призвести до створення приємної та затишної атмосфери вдома. Окопні свічки можуть стати не тільки символом пам'яті, а й чудовим елементом декору для житла.

- Соціальний вплив: Продаж або розповсюдження свічок може бути благодійним заходом. Збір коштів на допомогу військовим сім'ям може стати мотивацією для творчості.

- Медитація та релаксація: Процес виготовлення свічки може служити часом саморефлексії та релаксації. Це може бути своїм рідним видом медитації, яка разом зняти стрес і напругу.

Дякуємо за допомогу та підтримку військовослужбовцям 1 відділу Тернопільського РТЦК та СП.

Сподіваємося, що наші вогники зігріють військових на передовій

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

234567811109121314151617181920212223

Маріанна МИХАЙЛИШИН, Уляна ДУДКА,

куратори груп

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація