Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про війну - із перших уст

Про війну - із перших уст

11 грудня в читальному залі директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН представила першокурсникам цікавого і мужнього гостя - воїна-захисника, старшого лейтенантом 55 стрілецького батальйону, бережанця, нашого колишнього студента – Андрія ГУРКА, який бере участь у бойових діях захищаючи цілісність України. 

22Андрій – людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі. Він своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.

Гість акцентував увагу на тому, що кожен українець має розуміти, що зараз не час стояти осторонь. Кожен із нас може знайти свій спосіб внести вклад у велике діло захисту країни. Дехто відстоює нашу землю зі зброєю в руках, героїчно стоячи на передовій та оберігаючи свою рідну землю від ворога. Інші допомагають волонтерством, збираючи гроші, відправляючи ліки, одяг та продукти на передову. А є і ті, хто молиться за мир та безпеку, підтримує тих, хто повернувся додому.

Під час зустрічі присутні у залі почули про не прості військові будні, про складнощі адаптації до нових реалій. Про переоцінку цінностей, моральний настрій та мотивацію військових на перемогу. Поговорили і про плани на майбутнє. 

Відповідаючи на запитання студентів, гість намагався у доступній формі розповісти про життя на війні, про матеріально-технічне забезпечення ЗСУ на початку війни та нинішнє, про єдність, і про все те, що цікавило присутніх.

3

Андрій подякував колективу коледжу та здобувачам освіти за те, що вони морально підтримують воїнів, коштами, допомогою та волонтерством. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

Щирі слова подяки Андрію, та його побратимам за вірність, служіння Україні, не шкодуючи власних життів, захист миру та спокою українців, висловила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН.

Такі заходи дуже важливі для всіх: і для воїнів, і для здобувачів освіти. Відчувається взаємопідтримка й тепло сердець, що надихають і дають сили боротися далі кожному на своєму фронті.

Горді, що маємо таких земляків. Залишайтеся здоровими, повертайтесь живими. Низький уклін і шана вам, наші захисники! Перемоги нам усім та мирного неба.

Ольга МИХАЙЛИШИН,
завідувачка бібліотеки

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація