Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Вогонь надії і світла: різдвяно-новорічна зустріч викладачів і студентів у Бережанському фаховому коледжі

Вогонь надії і світла: різдвяно-новорічна зустріч викладачів і студентів у Бережанському фаховому коледжі

Усі ми завершуємо ще один рік у неспокійній реальності воєнного конфлікту, що зачіпає багато аспектів нашого повсякденного життя. Цей рік був випробуванням для кожного з нас, і завдання було не лише вижити, але й дивитися вперед з вірою та надією на краще майбутнє.

20 грудня 2023 р. у Бережанському фаховому коледжі відбулася святкова різдвяно-новорічна зустріч викладачів і студентів, присвячена підбиттю підсумків року.

28

Студенти вокального ансамблю "Файнички" (керівник Роман ВИДИШ) продемонстрували свої артистичні здібності на сцені, виконуючи широкий спектр музичних номерів. Від улюблених новорічних пісень до сучасних хітів – аудиторія переживала щемливі моменти разом з Анастасією ЮСЬКІВ, Катериною СВІРСЬКОЮ, Соломією БАБИЧ, Олександром ПРОЦИКОМ, Вікторією КУКУРУДЗОЮ, Ангеліною СУХАРСЬКОЮ, Анастасією ГЛУБІШ, Веронікою МРУЧОК та студентським аматорським хором.

Важливою частиною вечора стало нагородження студентів за їхні досягнення та внесок у життя коледжу. Кращі з кращих отримали визнання і почесні грамоти за академічні досягнення, волонтерську діяльність та високий рівень професійної майстерності.

9

Директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН подякувала працівникам та студентам за цей непростий рік, який провели разом, наголосивши наскільки дорогими є для нас, українців, різдвяні свята: «Це дні милосердя, доброти, всепрощення. Пам’ятаймо! Це наша історія і наше безцінне багатство». Очільниця побажала, щоб наступний рік приніс мир та злагоду, а об'єднані наші зусилля допомогли відновити та відбудувати краще майбутнє для всіх.

13

За сприяння депутата Тернопільської обласної ради, члена наглядової ради нашого коледжу Ярослава ДРЮЧЕНКА приємною несподіванкою стали набори солодощів від  благодійного фонду Івана ЧАЙКІВСЬКОГО «ПОКРОВА» для дітей військовослужбовців, дітей загиблих учасників бойових дій, дітей-сиріт або позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими фізичними можливостями  і студентів з числа внутрішньо переміщених осіб. Велика подяка нашим благодійникам! Ваша щедрість та турбота допомогли створити світлу паузу в житті тих, хто потребує підтримки якнайбільше.

"Останній день перед Різдвом минув.

Зимова, ясна ніч настала. Глянули зірки.

Місяць велично виплив на небо посвітити

добрим людям та всьому світові,

щоб усім було весело колядувати й

славити Христа".

І нехай цьогорічні різдвяні вогні тліють помітно слабше, вони все-таки несуть в собі потужний символ внутрішньої світлості.

З Різдвом Христовим та Новим роком!

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи
1819
25
 
27295
 
234678111012

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація