Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Про роботу педагогічної ради коледжу

Про роботу педагогічної ради коледжу

22 лютого відбулося чергове засідання педагогічної ради.

Традиційно розпочали з приємних моментів – привітання лютневої ювілярки Ірини КОСТІВ.

23

Також відзначили грамотами наших здобувачів освіти, котрі брали участь та стали переможцями в І етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкуру учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка:

4

  • Ірина ЗАПОТОЧНА, студентка групи Ср-11;

6

  • Ангеліна МОРОЗ, студентка групи Ср-11;

5

  • Анастасія ГЛУБІШ, студентка групи Сп-21;

8

  • Христина ПИРІГ, студентка групи Сп-21;

7

  • Вікторія МИСЬКІВ, студентка групи О-21;
  • Анастасія ПРИШЛЯК, студентка групи ФП-21.

9

Відповідно до порядку денного директорка Світлана ПИЛИПИШИН коротко окреслила підсумки діяльності закладу освіти за останні два місяці, а також розповіла про завдання на наступний. Доповідачка привітала колектив з успішним результатом акредитації ОПП Автомобільний транспорт. Також висловила подяку працівникам цикловій комісії інженерних та аграрних дисциплін та кафедри автомобільного транспорту за роботу і проявлені злагодженість та професіоналізм.

10

Світлана ПИЛИПИШИН наголосила на початку підготовки до акредитації ОПП інших спеціальностей.

Впродовж січня і лютого було проведено безліч заходів, а саме: виїзди викладачів в інші заклади освіти з метою профорієнтації; співбесіда ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України з керівництвом Бережанського фахового коледжу; засідання методичного об’єднання кураторів академічних груп; підготовка до змагань «Пліч-о-пліч»; плетіння викладачами маскувальних сіток у волонтерському центрі; засідання стипендіальної комісії; семінар-навчання для працівників коледжу з метою якісної організації освітнього процесу, вдосконалення організації охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту; участь в 1 етапі всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України; участь у заходах до Дня Соборності України; захист кваліфікаційних робіт спеціальності 206 Садово-паркове господарство; вертепне дійство нового змісту і з новими героями за сценарієм Стефанії ГИЧКИ; день відкритих дверей для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування; участь у заходах, приурочених 106 річниці битви під Крутами; відкрите лекційне заняття з дисципліни Сільськогосподарські машини; відзначення Дня безпечного Інтернету; акція на підтримку ЗСУ; участь у VІІ відкритому навчально-методичному міжгалузевому семінарі в ХАІ; участь у круглому столі «Професійна орієнтація та психологічна підтримка учнів: виклики часу, тенденції, підходи»; зустріч з бережанкою Світланою ДАНЬКІВ; розважально-пізнавальне шоу-змагання «Я люблю Україну»; захід – «Битва розумів: студентський Гранд Челендж»; засідання робочої групи дисципліни «Автоматизація технологічних процесів і САК»; спільне засідання голів робочих груп з розробки та удосконалення ОПП й адміністрації фахового коледжу; проведення заходів до  вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні «ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ» та участь в подібних заходах інших організаторів; відбулось засідання атестаційної комісії та ін.

Також Світлана ПИЛИПИШИН наголосила на моніторингу новин стосовно змін у вищій та фаховій передвищій освіті, активізації інноваційно-методичної роботи, оновлення інформації на сайті та проведення профорієнтаційної роботи.

11

Педагогічна рада затвердила річний фінансовий звіт за 2023 рік та фінансовий план на наступний рік. З цього питання детально виступила головна бухгалтерка коледжу Мирослава ГАХОВСЬКА.

12

Наступна доповідачка – Людмила БІЛАН – зробила розгорнутий аналіз доходів та витрат первинної профспілкової організації коледжу. Відзначення свят, подарунки колишнім працівникам закладу освіти, а також допомога ЗСУ - до усього завжди долучається профспілкова організація.

Доповідачка запропонувала затвердити звіт первинної профспілкової організації. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно «за».

13

Далі виступив викладач вищої категорії  Василь ФУРДЕЙ. Доповідач окреслив свій досвід роботи з системою Electude. З 2023 і до кінця 2024 року закладам освіти України надано безкоштовний доступ до усіх модулів даної системи. Electude – провідна система віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування. Дана система заснована на хмарних технологіях. З її допомогою можна навчатися основам автомобіля, підвищувати компетенції у будь-якому напрямі автомобільної тематики або вибрати комплексний продукт, який допомагає освоїти всі напрями знань щодо сучасних легкових і вантажних автомобілів. Electude призначена для організації модульного навчання, атестації та сертифікації за допомогою проведення очних і дистанційних групових та індивідуальних занять серед слухачів освітніх установ, що здійснюють підготовку автомобільних техніків та інженерів, а також організацій сфери транспортних послуг.

14

Відповідно до порядку денного виступила викладачка вищої категорії Наталія ЧОРНА, яка розповіла про STEM-освіту під час викладання природничих дисциплін. STEM – збірний термін, яким називають підходи до освітнього процесу, що полягають в отриманні теоретичних наукових знань в процесі практичної діяльності. Доповідачка поділилась досвідом застосування STEM-підходів в її педагогічній діяльності.

У різному заступниця директорки з виховної роботи Галина ПРОЦИК розповіла про підготовку заходів, приурочених 10 річниці коледжу, а також продемонструвала приклад оформлення тексту та фото для публікації в журналі.

Наступною виступила секретар педагогічної ради коледжу Галина ПАНЬКІВ, яка запропонувала розглянути і затвердити педагогічною радою курси підвищення кваліфікації із вказаними кількостями годин та кредитів таким викладачам:

  • Петру ЖОВНИЧУ;
  • Василю ЛЕЩУКУ;
  • Ірині СОКОЛОВСЬКІЙ;
  • Оксані ОЛІЙНИК;
  • Людмилі ДВОРСЬКІЙ;
  • Марії СНОВИДІ;
  • Петру ЖОВНИЧУ;
  • Світлані КУЦІЙ;
  • Ірині КОСТІВ.

Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно «за». Також доповідачка запропонувала оновити склад педагогічної ради у зв’язку із прийняттям на роботу нових педагогічних працівників. Рішення прийнято одноголосно.

15

Помічниця директорки з кадрової роботи Тетяна ФЕДУНЯК доповіла про особливості Закону України 22.11.2023 р. №3494-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань».

Насамкінець Світлана ПИЛИПИШИН побажала усім тихих робочих днів, міцного здоров'я, спокійного і мирного неба над головою.

Віримо в ЗСУ і Перемогу!

Галина ПАНЬКІВ,
секретарка педагогічної ради

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація