Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Історичний хроноскоп присвяченій Небесній Сотні «Пам’ятай-ти нащадок героїв»

Історичний хроноскоп присвяченій Небесній Сотні «Пам’ятай-ти нащадок героїв»

 «… Як крила ангела, злітаючи назад,
Небесна Сотня в вирій полетіла…»

Десять років відділяють нас від подій Революції Гідності – лютневих днів, коли кращі з кращих віддали своє життя за право жити у вільній державі. Народ назвав їх Небесною Сотнею – українців та іноземців, які загинули в Києві на Майдані. Вони пішли у Вічність — за честь, за волю, за право бути Громадянином.

218

Герої Небесної Сотні своєю жертовністю показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Тяжкі дні лютого 2014-го уже стали часткою історії, але емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Ці дні назавжди змінили хід історії України.

34

З нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні завідувачка бібліотеки Ольга МИХАЙЛИШИН та кураторка групи Е-21 Світлана КУЦА організували і провели захід «ПАМ’ЯТАЙ-ТИ НАЩАДОК ГЕРОЇВ».

6

78

20 лютого у читальному залі бібліотеки Бережанського фахового коледжу відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та наших земляків-героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну.  Їм, мужнім, незламним українцям та їхнім побратимам, чиї душі на небесах, був присвячений патріотичний захід. Бібліотекар нагадала присутнім на заході здобувачам освіти, про те, що минає ось уже десята річниця від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу.

5

Скорботну картину доповнювали відеокадри тих трагічних подій та вірші, присвячені Героям Небесної Сотні, які лунали у виконанні молоді.

910111219

1314151617

Усі учасники заходу, затамувавши подих, перенеслися спогадами у той трагічний для нашої країни період історії та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності, всіх героїв Небесної Сотні, та всіх хто віддав своє життя за нашу неньку Україну та її територіальну цілісність в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо. Свобода вимагає відваги та боротьби. Тож нехай пам’ять про Героїв Небесної Сотні надихає нас на подальші перемоги в боротьбі за нашу державність. Україна буде самостійною, вільною, сильною, європейською, демократичною, незалежною і цілісною державою. І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це.

20

Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні.

Вічна слава всім Героям, які поклали життя в ім’я свободи українського народу.

Світлана КУЦА,
кураторка групи Е-21

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація